loading...
" اَلو روانشناس "
فرهاد فرخي بازدید : 399 دوشنبه 31 تیر 1392 نظرات (0)
قدرت معنوی واژه ها
نقش تقلید را نباید فراموش کرد. واژه تقلید واضح و بدون ابهام است. تأثیر رفتارهای شجاعانه با مهارت های لازم برای حل مسئله از سوی والدین یا مربیان می تواند الگوی بسیار مؤثر و راهگشا در زمینه شرایط مشابهی باشد که کودک در آینده با آن مواجه می شود. یکی از مشکلات عدیده افراد در برخورد با استرس ها بروز اضطراب است. تسلط بر اضطراب به صورت نمایشی یا آگاهانه از سوی منابع اثرگذار که والدین و مربیان است، تکنیکی نمایشی است به منظور افزایش مهارت های کودک در مواجهه با استرس یا ترس.
مورد بعد بنابه رویکرد روان شناسی معنوی بهره گیری از عبارات و جملات عاطفی، مذهبی که برگرفته از کتب مقدس باشد، بنا به تحقیقات روان شناسان انگلیسی تکنیکی است برای کاهش ترس که می تواند از سوی والدین ارائه شده و کودک قبل از خواب یا قبل از ورود به محیط های ناآشنا به کاربرد. واژه هایی مثل خدا بزرگ و قوی و همیشه با من است از جمله این عبارات است.هری اولیور و نورمن رایت در تحقیق خود به این نکته مهم پی برده اند.
احساس ترس بطور طبیعی بخشی از زندگی روزمره را تشکیل می دهد. این احساس به کودکان (و حتی بزرگسالان) کمک می کند تا خطر را تشخیص داده و سریعاً نسبت به آن عکس العمل نشان دهند، اما گاهی اوقات این احساس در کودک آنقدر رشد می کند که به شکل مانعی بر سر راه دستیابی او به خواسته هایش ظاهر می شود.
والدین و مربیان می توانند با به کارگیری برخی شیوه ها به کودکان کمک کنند تا بر ترس خود غلبه کنند


.
فرهاد فرخي بازدید : 402 شنبه 29 تیر 1392 نظرات (0)
اضطراب عبارت از يک احساس ناراحت کننده و مبهم از ترس، وحشت يا احساس خطر با منشا ناشناخته است که بر فرد مستولي مي‌شود.
متخصصان روانشناسي باليني در مركز پزشكي مايوكلينيك در سايت رسمي اين مركز به چند نكته مهم و مفيد براي پيشگيري از حملات اضطرابي اشاره كرده‌اند كه به قرار زير است:
- از مصرف خوراكي‌هاي کافئين‌دار مانند الكل، قهوه، چاي، کولاها و شکلات خودداري کنيد چون کافئين شما را در يک حالت تحريک پذيري بالا قرار مي‌دهد.
- از سيگار کشيدن جدا خودداري کنيد زيرا نيکوتين موجود در سيگار سبب افزايش تحريک پذيري فيزيکي و فيزيولوژيکال مي‌شود. همچنين استعمال سيگار سبب افزايش انقباض عروقي و افزايش کارکرد قلبي مي‌شود.
- انجام ورزش روزانه مي‌تواند بسيار مفيد و کمک‌ کننده باشد حتي يک پياده روي کوتاه اطراف آپارتمان مي‌تواند در آرام نگه داشتن شما موثر باشد

.
فرهاد فرخي بازدید : 371 پنجشنبه 27 تیر 1392 نظرات (0)
برخلاف يك باور عمومي غلط مبني بر اينكه فقط زنان به افسردگي باليني مبتلا مي‌شوند، روانپزشكان تاكيد دارند كه مردان نيز در معرض ابتلا به اين اختلال باليني هستند.
به گزارش ايسنا، روانپزشكان مي‌گويند: با اين حال علائم افسردگي در مردان مي‌تواند متفاوت از علائم اين بيماري در زنان باشد. بعلاوه مردان خيلي به ندرت مي‌پذيرند كه به اين اختلال مبتلا هستند و خيلي كمتر براي بهبود حال خود به يك متخصص مراجعه مي‌كنند.
به گزارش روزنامه اكسپرس، متخصصان انستيتو ملي سلامت روان در آمريكا در مطالعه جديدي خاطرنشان كردند: اكثر مردان از علائم جسمي ناشي از افسردگي ناآگاه هستند اما اگر اين اختلال تشخيص داده نشده و درمان نشود، مي‌تواند پيامدهاي بسيار نامطلوب و غيرمنتظره‌اي داشته باشد.
برخي از مهمترين و شايعترين علائم و نشانه‌هاي افسردگي در مردان عبارتند از:
-‌ دشواري در تمركز
-‌ عصبانيت و پرخاشگري مداوم و تحريك پذيري
- سوء مصرف مواد به طور مداوم
- از بين رفتن ميل جنسي


فرهاد فرخي بازدید : 341 سه شنبه 25 تیر 1392 نظرات (0)
هر کس به نوعي تلاش مي کند تا از افسردگي رهايي يابد. بعضي از اين تلاشها به تجربيات شخصي افراد متکي است ولي عمدتا" به راه حل هايي که در جامعه مرسوم شده و ريشه در سنت هاي اجتماعي دارد پناه مي برند...


همه ما در طول زندگي در دوره هاي کوتاه و بلند احساس داشتن غم و اندوه را خصوصا در هنگام از دست دادن همسر و يا نزديکان، هنگام کار و يا از دست دادن آن، تجربه کرده ايم و همه ما قادر به مقابله با اين حوادث هستيم. اما زماني که اين اندوه، بيش از اندازه و پايدار و عميق باشد ممکن است منجر به بيماري افسردگي گردد.

هرکس به نوعي تلاش مي کند تا از افسردگي رهايي يابد. بعضي از اين تلاشها به تجربيات شخصي افراد متکي است ولي عمدتا" به راه حل هايي که در جامعه مرسوم شده و ريشه در سنت هاي اجتماعي دارد پناه مي برند. تنها و گاهي اوقات از کمک حرفه اي روانپزشکان و روانشناسان بهره مند مي شوند.

تلاش در جهت رفع افسردگي خود يکي از راه هاي اساسي درمان و پيشگيري از شدت بيماري و عوارض آن است.

گر نکوبي شيشه غم را به سنگ
هفت رنگ اش مي شود هفتاد رنگ

براي افسرده نبودن کافي نيست که مشکلي نداشته باشيم بلکه بايد شوروشوقي در سر باشد بايد دليل براي زندگي داشت.

بايد عشق ورزيد تا افسرده نبود، پاد زهر افسردگي اين نيست که خيالي در سر نداشته باشيم بلکه آن است که موضوعي سالم و مناسب براي دوست داشتن و شوري سازنده و مفيد در سر داشته باشيم.

به قول شاعر بزرگ نظامي:
دلي که از عشق خالي شد فسرده است
گرش صد جان بودي بي عشق مرده است



تعداد صفحات : 6

درباره ما
الو روانشناس با هدف ترويج بحث هاي روانشناسي و مشاوره فعاليت خود را از سال 89 اغاز نموده و تا كنون جزو برترين سايت هاي مشاوره و روانشناسي فارسي زبان ميباشد.
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • کدهای اختصاصی