loading...
" اَلو روانشناس "
فرهاد فرخي بازدید : 338 شنبه 27 خرداد 1396 نظرات (0)

به گزارش مهرخانه، مسأله سلامت روان در دنياي پيچيده و متغير امروزي با چالش‌هايي روبه‌رو شده است و باید در برنامه‌ريزي‌هاي اجتماعي، اقتصادي و فرهنگي این چالش‌ها را به درستی مدنظر داشت. اهمیت توجه به سلامت روان نسل جوان و نوجوان و به‌خصوص دختران نوجوان كه پرورش‌دهندگان نسل آينده هستند، بيشتر احساس مي‌شود.

مطالعات نشان مي‌دهد اگر دانش‌آموز مشكلات و تضادهاي رواني داشته باشد، قدرت سازگاري با محيط مدرسه، معلمان، دوستان، خانواده و جامعه را نخواهد داشت و مشكلات او روزبه‌روز گسترده‌تر مي‌شود. شواهد موجود و يافته‌های مطالعات انجام‌شده نشان می‌دهد كه شيوع و فراواني مسائل و مشكلات روان‌شناختي به‌خصوص در بين نوجوانان در حال گسترش است و همین امر ضرورت توجه به دوره نوجوانی را بیشتر نشان می‌دهد.


ضرورت توجه به سلامت روانی نوجوانان
ورود به دوره نوجواني با تحولات بسيار عميقي از نظر زيستي، رواني و اجتماعي همراه است كه موجب برهم خوردن تعادل و توازن جسماني و رواني آنها می‌شود و به همین دلیل از این دوران به‌عنوان دوران بحران، طوفان، استرس، دوره زايش دوباره و هويت‌طلبي ياد كرده‌اند. عدم تعادل و بي‌ثباتي عاطفي يكي از بارزترين ويژگي‌هاي دوره نوجواني است و اين درحاليست كه بسياري از آسيب‌هاي رواني در دوران بزرگسالي ادامه مشكلات دوران كودكي و نوجواني است.

در كنار تلاشي كه براي سلامت جسمي دانش‌آموزان انجام مي‌گيرد، بايد عوامل آسيب‌رسان به ساختار روحي و رواني آن‌ها را بهتر درك كرد تا بتوان راه‌حل مناسبی براي پيشگيري و جبران این عوامل آسیب‌زا پیدا کرد زیرا اگر دوره نوجواني بدون مشكل سپري شود، نوجوان به بزرگسالي سالم تبديل خواهد شد.

حدود یک‌سوم از دختران دانش‌آموز حالتی از افسردگی دارند
شيوع اختلالات رواني در دوره پيش از نوجواني بسيار نادر است و در هر دو جنس تفاوتي ندارد؛ در حالي‌كه در دوره نوجواني این اختلالات با شيب بسيار تندي افزایش می‌یابد. در اين ميان، دختران نسبت به پسران از شيوع بالاتر اختلال رواني برخوردار هستند زیرا نسبت به عوامل مختلف روانی و اجتماعی آسیب‌پذیری بیشتری دارند. استرس، افسردگي و اضطراب از شايع‌ترين اختلالات در اين دوران هستند و عواملی مانند مسایل بیولوژیکی، نقش جنس، استرس‌های محیطی، محدود بودن منبع رضایت و محدودیت مشارکت اجتماعی دختران را می‌توان از دلایل بروز این اختلالات به‌شمار آورد.

بیشترین مشکل دختران دانش‌آموز عدم تعامل مثبت با خانواده و معلمان است که این موضوع آن‌ها را از نظر روحی، مستعد اضطراب و افسردگی می‌کند. به‌طوری که طبق آمار حدود یک‌سوم دختران دانش‌آموز حالتی از افسردگی را دارند که حتماً باید برای درمان و همچنین پیشگیری از این معضل فکر اساسی شود.

اختلال اضطرابی دانش‌آموزان
اختلال اضطرابی نیز از شایع‌ترین اختلالات در میان دختران دانش‌آموز است. این اختلال باعث می‌شود دانش‌آموز اضطراب را بیش از آن‌چه طبیعی و برای ادامه زندگی لازم است، تجربه کند و دچار علائمی مانند بی‌قراری، احساس تحت فشار بودن، مشکل در تمرکز، خستگی، تحریک‌پذیری، بی‌صبری و بی‌خوابی شود. همچنین، افرادی که به اختلالات خلقی مبتلا می‌شوند گرفتار مسایلی مانند افسردگی، خوشی غیرمعمول، پرحرفی و پرش افکار خواهند شد. این اختلالات بر عملکرد دانش‌آموز تأثیر می‌گذارد و افت تحصیلی و روحی او را به همراه دارد.

مشکلات دانش‌آموزان برای تثبیت هویت خود در سن بلوغ
مشکل دیگری که دختران دانش‌آموز دوره متوسطه با آن درگیر هستند این است که در سن بلوغ می‌خواهند هویت خود را ثبت کنند و خودی را که دوست دارند به دیگران نشان دهند. این وضعیت حالت سردرگمی به دنبال دارد و آنها انتظار دارند جدی گرفته شوند، به آن‌ها اهمیت داده شود، با آن‌ها گفت‌وگو شود، در خانواده از آن‌ها مشورت خواسته شود، در مدرسه در گروه‌های تیمی باشند و به عنوان یک نفر از یک گروهی که مورد پذیرش است، شناخته شوند. زمانی که این خواسته‌ها با چالش مواجه می‌شود، اختلالات افسردگی و اضطرابی در این دختران افزایش پیدا می‌کند و سلامت روانی آنها به خطر می‌افتد.

وزارت آموزش و پرورش در رابطه با وضعیت سلامت روانی دانش‌آموزان وظایفی برعهده دارد و این وظایف را از طریق اجرای طرح‌هایی بایستی به انجام برساند. در ادامه این گزارش به برخی از طرح‌هایی که مسؤولان این وزارت‌خانه خبر از انجام آن داده‌اند اشاره می‌کنیم.

طرح آسیب‌شناسی روانی – اجتماعی دانش‌آموزان
طرح آسیب‌شناسی روانی – اجتماعی دانش‌آموزان دختر دوره متوسطه دوم یکی از طرح‌هایی بود که به همکاری معاونت امور زنان و خانواده و دفتر مشاوره وزارت آموزش و پرورش در سال تحصیلی 94-95 به مرحله اجرا درآمد. در قالب این طرح آزمون نئو و سلامت روانی و رفتاری ویژه دانش‌آموزان دختر برگزار شد و آنها به فرم‌های سلامت روان پاسخ دادند.

مهناز احمدی‌دستجردی؛ مدیرکل امور زنان و خانواده وزارت آموزش‌وپرورش در رابطه با نتایج برگزاری این طرح گفت: "ما پس از جمع‌آوری آمارها و تجزیه و تحلیل آنها نتایج را در اختیار معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری به عنوان مجری طرح قرار دادیم اما فعلاً از اعلام نتایج معذوریم تا مجری طرح آنها را اعلام کند. براساس نتایج این طرح باید برنامه‌های آموزشی متناسب در استان‌ها طراحی و اجرا شود. مثلاً اگر در استانی افسردگی و در استان دیگر پرخاشگری آمار بالایی دارد باید برنامه‌های متناسب با این مسأله به تدوین شود و به مورد اجرا درآید". تاکنون اطلاع‌رسانی در این زمینه از طرف معاونت امور زنان صورت نگرفته است.

سند ائتلاف نظام مراقبت اجتماعي از دانش‌آموزان(طرح نماد)
یکی دیگر از طرح‌های موجود در خصوص ارتقای سلامت روانی دانش‌آموزان، «سند ائتلاف نظام مراقبت اجتماعي دانش‌آموزان» است. شوراي عالي رفاه و تأمين اجتماعي، در آذر ماه سال ١٣٩٤، این سند را به عنوان ميثاق همكاري‌هاي چندجانبه بين وزارت آموزش و پرورش، قوه قضاييه، سازمان مديريت و برنامه‌ريزي آموزشي، وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي، كميته امداد حضرت امام خميني(ره)، ستاد اجرايي فرمان حضرت امام خميني(ره)، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي، نيروي انتظامي و سازمان بهزيستي كل كشور، تصويب كرد.

اين سند براي هم‌افزايي و يكپارچه‌سازي ظرفيت‌ها و گسترش همكاري‌ها براي استقرار نظام مراقبت اجتماعي دانش‌آموزان تدوين شده است. چارچوب اين ائتلاف، با تأكيد بر سه محور شناسايي، آموزش و مداخله طراحي شده و فعاليت‌هاي ترويجي و مكمل را نیز در برمی‌گیرد. نادر منصوركيايي، مديركل دفتر مراقبت در برابر آسيب‌هاي اجتماعي وزارت آموزش و پرورش در توضيح سند ائتلاف سه محور اصلی آن را ذکر می‌کند که شامل موارد زیر است:

1.شناسايي و غربال‌گري در مدارس از طريق شواهد ميداني، آزمون‌هاي استاندارد رواني، آزمون‌هاي خطرپذيري، شواهد كلينيكي و چك‌ليست‌ها؛

2.آموزش‌هاي رشدمدار شامل آموزش و توانمندسازي معلمان و والدين، توليد برنامه درسي پيشگيري مربوط به هر دوره تحصيلي و منابع كمك‌آموزشي آن، برگزاري و اجراي دوره‌هاي آموزشي رشد مدار پيشگيري و اجراي فعاليت‌هاي مكمل و ترويجي؛

3.مداخلات وضعي و رواني - اجتماعي؛ شامل اقدامات مداخله‌اي براي كاهش عوامل مخاطره‌آميز (از جمله اقدامات انتظامي و مناسب‌سازي فضاها)، برگزاري جلسات و دوره‌هاي آموزشي براي خانواده‌ها (به ويژه موارد لازم‌التوجه)، خدمات و حمايت‌هاي رواني - اجتماعي، خدمات مددكاري به خانواده‌ها، معاضدت‌هاي حقوقي و مالي مورد نياز، مشاوره‌هاي خانوادگي و فردي، معاضدت‌هاي تحصيلي و درمان و بازتواني.

البته این‌که این سند در قالب چه برنامه‌هایی به اجرا رسیده و چه نتایجی در پی داشته و آیا تأثیری در وضعیت سلامت روان دانش‌آموزان، به‌ویژه دانش‌آموزان دختر داشته است یا خیر، مشخص نیست.

تهیه نیمرخ سلامت روانی، اجتماعی و تحصیلی دانش‌آموزان
مسعود شكوهي، مدير كل امور تربيتي و مشاوره وزارت آموزش وپرورش در پایان سال‌ تحصیلی گذشته اعلام کرد براي اقدام زودهنگام به منظور شناسایی عوامل خطر و رفتارهای پرخطر و عوامل حمايتي در مدارس با استفاده ابزارهاي استاندارد جهت ترسيم نيم‌رخ رواني - اجتماعي دانش‌آموزان دوره متوسطه اول، اجراي طرح‌هاي توانمندسازي رواني - اجتماعي و تحصيلي دانش‌آموزان، آموزش آداب و مهارت‌هاي زندگي و مهارت‌هاي صحيح ارتباطي به منظور شخصيت‌سازي، سالم‌سازي فرآيند رشد فردي آنها، تقويت سازوكارهاي خودكنترلي، آموزش مهارت‌هاي اجتماعي بر مبناي نتايج تحليل آزمون‌هاي غربال‌گري و نيازسنجي‌هاي جامع در دستور وزارت آموزش و پرورش قرار گرفته است. با توجه به نکات مذکور، نسبت میان این طرح و سند ائتلاف نظام مراقبت مشخص نبوده و این‌که آیا این طرح در راستای آن سند یا طرحی موازی با سایر طرح‌هاست، در هاله‌ای از ابهام قرار دارد. همچنین مشخص نیست که این طرح تا چه مرحله به اجرا درآمده و چه نتایجی در پی داشته است.

طرح همیار مشاور در مدارس متوسطه دوره اول
طرح دیگری که آموزش و پرورش در رابطه با ارتقای سلامت روانی دانش‌آموزان اجرا می‌کند، طرح همیار مشاور در مدارس متوسطه دوره اول است که اين طرح با رويكرد آموزش هم‌سالان و مشاركت دانش‌آموزان نوجوان انجام مي‌شود. دلیل این امر هم این است که نوجوانان در این سن، بیشتر تحت‌تأثیر هم‌سالان خود هستند و برای طرح مسایل و مشکلات خود و دریافت کمک، ابتدا به گروه هم‌سالان مراجعه می‌کنند.

دانش‌آموزان همیار مشاور از بین دانش‌آموزان داوطلب انتخاب می‌شوند و در کارگاه‌های آموزشی و توجیهی شرکت می‌کنند. مسؤولیت این دانش‌آموزان شامل تسهیل‌گران راهنمایی و مشاوره، ایجاد فضای یادگیری مثبت و مناسب با مأموریت‌های مدرسه، قوام‌بخشی فرهنگ عمومی و کارکردهای مشاوره‌ای و راهنمایی در مدرسه، کمک به رشد مهارت‌های فردی و اجتماعی دانش‌آموزان، یاری‌رسانی به همسالان خود در زمینه‌های بهداشت روان، تحصیلی و شغلی، ارجاع دانش‌آموزان نیازمند خدمات بهداشت روان، راهنمایی و مشاوره به مشاور مدرسه، همکاری با مشاور مدرسه در اجرای برنامه‌های بهداشت روان و همکاری با تشکل‌های دانش‌آموزی در مدرسه است.

منابع
- مقاله بررسي وضعيت سلامت رواني دانش‌آموزان دختر دبيرستاني شهرستان قم؛ عباس حبيب زاده؛ مجله دانش و پژوهش در روانشناسی کاربردی، سال پانزدهم، شماره 3، پاییز 1393.
- بررسي ميزان شيوع افسردگي، اضطراب و استرس در دانش آموزان دختر دبيرستاني شهر مشهد و ارتباط آن با برخي از رفتارهاي مرتبط با سلامت؛ معصومه كردي، سهيلا محمدي ريزي، محمدتقي شاكري، مرتضي مدرس غروي، جواد صالحي فدردي؛ مجله طلوع بهداشت (دو ماهنامه علمی پژوهشی دانشکده بهداشت یزد)؛ سال سیزدهم، شماره پنجم، آذر و دی ماه 1393.بیشترین مشکل دختران دانش‌آموز عدم تعامل مثبت با خانواده و معلمان است که این موضوع آن‌ها را از نظر روحی، مستعد اضطراب و افسردگی می‌کند.

 

alirezael بازدید : 351 پنجشنبه 10 اردیبهشت 1394 نظرات (1)

افزایش انگیزه عملی ویژه کنکوریها

دانلود MP3معرفی و آموزش استفاده از TA علم روز دنیا در شکل گیری روند مثبت یا منفی در گذشته ، حال و آینده ؛ رسیده به احساس رضایت و اوج خوشبختی

 

مدرس : استاد علیرضا افشار ، روانشناس و مشاور انگیزشی تحصیلی کنکور

دبیرستان عصمت

 

اینجا کلیک کنید

 

alirezael بازدید : 399 جمعه 28 فروردین 1394 نظرات (0)

درست مثله ضربه آخر هیزم شکن به کنده درخت که اون رو به دو نیمه تقسیم میکنه ، درصوتی که در اثر ضربات قبلی بود که مقدمات شکستن کنده درخت فراهم شد ... پس ازت میخوام ضربه آخر بزنی دوست کنکوری من ؛ مثل هیزم شکن ، همان ضربه آخری که خیلی از فصل های یک بام و دو هوای کم تسلط ماه های پیش تو رو می تونه به تسلط قطعی و کامل و اندوخته روز کنکور تبدیل کنه و این همان راه معجزه تغییر رتبه و ارتقا سطح رتبه ها در هفته های پایانی مانده به کنکورت هست

 

ادامه مطلب را بخوانید

alirezael بازدید : 268 پنجشنبه 27 فروردین 1394 نظرات (0)
برنامه کنکور هفتگی

سلام ، خدمت همه بازدیدکنندگان سایت مشاوره و روانشناسی؛

در خمدت کنکوری های عزیز هستیم در هفته پایانی اولین ماه بهار سال 94

کنترل تلویزیون بر می دارم تا ببینم چی داره

 اگرچه اغلب باید کلی این کانال و اون کانال کنم تا چیز به درد بخوری پیدا کنم ، اما اینبار منی که عاشق مستند هستم بین شبکه 7 و 11 مردد می مونم . هر دو مستندهای خوبی دارن و دلم نمیاد یکی رها کنم ؛ از طرفی تاحالا مستند کویر و جاذبه هاش در تلویزیون ایران کمتر پخش شده و در اون طرف هم زندگی زیر اقیانوس ها .

تو همچین موقعیتی که پلان 3 رو انتخاب کردم . یعنی زجر کش کردن خودم ... هر چند دقیقه از این شبکه به اون یکی رفتم و آخرش هم ازشون هیچی نفهمیدم و لذتی نبردم .


یادش بخیر وقتی دانشجویان ترم یک میرن دانشگاه هم دقیقا همچین رفتاری رو در برابر متقاعد کردن خودشون که این دانشگاه خوبه یا اینجا از فلان جا سطح علمی و رتبه بندی اش بالاتره ، اعمال می کنن و دنبال سرچ در نت و پیدا کردن نظام های رتبه بندی دانشگاه ایران هستند که دانشگاه فعلی خودشون نسبت به دانشگاه فلانی بالاتر و بهتر نشان بده ؛ البته بعضی ها هم انقدر دیگه با این مساله افراطی برخورد می کنند که هیچ وقت آرامش نمیگرن و همین دلیل باعث میشه که مثل مستند دیدن من هیچ وقت نتونن از جاذبه ها و نقاط قوت دانشگاه لذت ببرن و از اون در جهت پیشرفت خودشون استفاده کنن .


مشکلی که در این دو مثال وجود داره رو بذار کمی برای شما کنکوری های عزیز بومی کنم . اینکه من و تو بخوایم همه چیز بر وفق مرادمون باشه و بعد خودمون بیایم تو میدان و دست به کار بشیم ، اشتباه بزرگی هست که خیلی از بچه هایی بوده که از ابتدای سال تا الان کار زیادی نکردن به اون دچار شدن .

می دونم اگر به خیلی هاتون 6 ماه وقت بیشتر برای کنکور 94 پیشنهاد بدن از خوشحالی بال در میارین و ذوق می کنین در ابتدا ، ولی بازهم مطمئن هستم که در انتها احساس رضایت آنچنانی از کارتون ندارین ، کما اینکه به سندیت حرف من خیلی از فارغ التحصیلان به خودشون 1 سال بیشتر وقت دادن ولی کار بزرگی نکردن ...


شرایط رو همین جوری که هست باید پذیرفت و از همین حالا باید دیگه تغییر خط نداد و به موضوعات فرعی و حاشیه ای انتها که چی میشه و چی میدن به من و چی میگن در مورد من و .... توجهی نکرد . تو هم می تونی مثل سپاهان این هفته لیگ برتر به بازی و کورس قهرمانی برگردی و امیدهای برای هفته های پایانی در دلت زنده کنی .

 فقط نقاط قوت خودت برجسته کن و ببین نسبت به جامع های قبلی که داری می زنی چقدر پیشرفت کردی و از همین جا برای خودت کم کم امید زنده کن ولی برای جشن شادی گرفتن الان مکث نکن .

 انقدر زوم نکن رو درسی که سخت تر بالا میاد ، بذار نفس بکشی و از پیشرفت های کوچیک خودت لذت ببری و برای اونها جشن بگیری ؛ ایمان دارم اگر در این دو ماه آخر تا کنکور در حد و اندازه های خودت ظاهر بشی ، از پیشرفت و ترقی خودت شگفت زده بشی ؛ ولی به حرفم گوش کن که حکایت زندگی ، یک هدیه حاضر و آماده نیست و باید خودت دست بکار بشی و برای درست کردنش غیرت کنی ؛ همون کاری که خیلی ها در سطح رتبه های 5 رقمی افتضاح بودن و رسوندن به چهار رقمی خوب . یا کنکوریهایی که در چند آزمون بعد از عید خوب کار نکردن اما کار ول نکردن و تا حصول نتیجه کار خودشون کردند .



یادش بخیر در یکی از پست های سال 91 و در کارگاه های مشاوره کنکور پایان سال،دوران جمعبندی این عکس نشان بچه ها دادم که گواه رتبه نهائی در کنکور نسبت به جامع دوم سنجش بود که تا چه تونستن پیشرفت کنن برای کنکور ؛ اون موقع خیلی ها میگفتن استاد افشار آیا همچین چیزی امکان داره ؟؟ !!

وقتی به بچه ها گفتم بله که میشه و آنها دلیل خواستن و گفتم چون خیلی از مباحث کم تسلط قبلی که هنوز در آزمون های ماه های قبل به حد تسلطی نرسیدن بشه روی آنها مطمئن شد ، الان در هفته های پایانی می تونن با یک برنامه دوره دقیق و حرفه ای کار بشن و اینبار به سر انجام برسن ، همه انگیزه گرفتن و تا چند روز آمار ساعت مطالعه ها فضایی بود.

درست مثله ضربه آخر هیزم شکن به کنده درخت که اون رو به دو نیمه تقسیم میکنه ، درصوتی که در اثر ضربات قبلی بود که مقدمات شکستن کنده درخت فراهم شد ... پس ازت میخوام ضربه آخر بزنی دوست کنکوری من ؛ مثل هیزم شکن ، همان ضربه آخری که خیلی از فصل های یک بام و دو هوای کم تسلط ماه های پیش تو رو می تونه به تسلط قطعی و کامل و اندوخته روز کنکور تبدیل کنه و این همان راه معجزه تغییر رتبه و ارتقا سطح در هفته های پایانی مانده به کنکورت هست .



تذکر خیلی خیلی مهم


اگر تاحالا درسی را جدی نخواندی و یا روی چند فصل بنیادی و مهم تسلط نداری ، به هیچ عنوان استفاده جزوه های خلاصه شده و کتاب های چکیده جمع بندی بازار بهت پیشنهاد نمی کنم ؛ چون اگرچه حجم خیلی کمی داره و در ظاهر همه قسمت ها پوشش داده ، اما برای کسی که روی درس یا فصلی صفر هست طراحی نشده و تبلیغات پیرامون این دسته جزوات که شما می تونید چندبار دروس دوره کنید ، و در نهاین فلان درصد بزنید ، نباید شما رو وسوسه کنه ؛

کتاب های جمع بندی برای مرور سریع و کلاس های نکته تست خیلی مفید هست برای بچه هایی طول سال بحث مطالعه کردن و حل تست داشتن ؛ چون در این قبیل منابع به تدریس مختصر و ارائه قلق های اصلی حل تست اکتفا کردن و همین دلیل باعث میشه تا کسی که تاحالا مطلب رو نخوانده دقیق نتونه به همه جنبه های اون پی ببره و سوالات به اصطلاح مفهومی کنکور حل کنه .


 همیشه بخاطر داشته باش که حل تست کنکور تسلط 100% میخواد و چه بسا داوطلبان زیادی که با اضافه کردن بدون تدبیر فصول به برنامه مطالعاتی چندهفته پایانی یا رفتن سمت کلاس و جزوه ای که همه چیز فشرده بهشون یاد داده ، اگرچه زحمت شون کشیدن و تا حد 50 ، 60 درصدی روی مفاهیم مسلط شدن ، اما سر جلسه این مقدار تسلط بجز اینکه وقت ازشون بگیره و یا حتی با کم توجهی در دام سوال بیفتن و گزینه غلط انتخاب کنن ، چیزی براشون به همراه نداره . پس بهتره با گزینش چند فصل خاص و کار قوی و عمیق روی آنها برای خودت تضمین شده و کامل امتیاز جمع کنی ؛ تا اینکه بری و با نگاه سطحی به بخش های مختلف فقط کم تسلطی ها برای جلسه کنکور اضافه کنی .

 

مشاوره دکتر افشار

بحث های این جلسه (23 فروردین94) :

_ توصیه های دو ماه پایانی تا کنکور

_ ایجاد آرامش و ثبات در روند حرکتی به سمت موفقیت

_ بیان راهکار علمی برای کاهش خواب

دانلود مشاوره کنکور از پیکوفایل

و
دانلود مشاوره کنکور از مدیافایر



این همه مثال از دانشگاه،دانشجویان، اوضاع سیاسی، اقتصادی، فرهنگ وپیشرفت های علمی ممالک مختلف در این جلسه و جلسه قبل کلاس مشاوره کنکور فروردین زدیم تا در نهایت فرهنگ "درس دوست بودن" اشاعه بدیم و به معنای واقعی کلمه عاشق کار باشی و بدون اگر اعتماد به درستی مسیر داری ، انقدر آدرس مقصدش از دیگران سوال نکن و فقط گازش بگیر و برو جلو این چند هفته رو تا کنکور94 و به اینکه چی میشه و چی میدن بهت و چی پشتت میگن و ... توجه نکن (موفق باشی عزیزجان _دکتر علیرضا افشار)www.alirezael.ir

 

alirezael بازدید : 309 یکشنبه 23 فروردین 1394 نظرات (0)

 

سلام و ادب و عرض تبریک مجدد سال نو و آرزوی بهترین ها برای شما کاربران سایت مشاوره و روانشناسی و دانش آموزان عزیز ؛

 

فایل صوتی ضبط شده دفتر مشاوره استاد افشار براتون آپلود کردیم در دو قسمت مجزا؛

 

 

 

قابل استفاده برای کنکوری های امسال و علل الخصوص توصیه هایی برای دانش آموزان مستعد پایه سوم دبیرستان در جهت کسب موفقیت در کنکور۹۵



قسمت اول : آفت کمال گرایی ، گفتگو در مورد چگونه رتبه برتر شدن و میل به برتر گرایی در کنار سختی کار موفقیت در کنکور

قسمت دوم : سوال و جواب و راهکارها مطالعاتی و آزمونی ویژه دو ماه پایانی دانش آموزان سوم دبیرستان


دانلود بخش 1


دانلود بخش 2

لینک جامع فایل زیپ مدیافایر
سایت دکتر افشار : www.alirezael.ir

تعداد صفحات : 6

درباره ما
الو روانشناس با هدف ترويج بحث هاي روانشناسي و مشاوره فعاليت خود را از سال 89 اغاز نموده و تا كنون جزو برترين سايت هاي مشاوره و روانشناسي فارسي زبان ميباشد.
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • کدهای اختصاصی