loading...
" اَلو روانشناس "
فرهاد فرخي بازدید : 413 دوشنبه 12 تیر 1396 نظرات (0)

سازمان نظام روانشناسي و مشاوره طي اطلاعيه اي تاكيد كرد، متقاضيان اشتغال برای تشکیل پرونده نیازي به ارائه مدرک کارورزی ندارند اما براي حضور در کمیسیون مربوطه جهت انجام مصاحبه علمي و تخصصي ، ضرورت دارد داوطلبان پس از اخذ مدرك کارشناسی ارشد يا دکتری مرتبط، حداقل یک سال بعد از فارغ التحصيلي، با گذراندن دوره کارورزی تحت نظر اساتید مجرب، « با آمادگي كامل» در کمیسیون تخصصی مربوطه حاضر شوند.

در اطلاعيه سازمان نظام روانشناسي و مشاوره آمده است:
پیرو اطلاعیه شماره 182 مورخ 96/2/4 درباره حذف مدرک کارورزی برای معرفی افراد به کمیسیون های تخصصی، به اطلاع کلیه متقاضیان پروانه اشتغال می رساند برای حضور در کمیسیون های تخصصی ضرورت دارد پس از فراغت از تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری توانمندی های حرفه ای را ارتقاء داده با آمادگی کامل در کمیسیون حضور یابند.

لذا متقاضیان می بایست حداقل یک سال بعد از فراغت از تحصیل با گذراندن دوره کارورزی تحت نظر اساتید مجرب با توجه به رشته تحصیلی و معیارهای کمیسیون تخصصی مربوطه در کمیسیون حاضر شوند.
تاکید می گردد برای تشکیل پرونده پیرو اطلاعیه قبلی نیاز به ارائه مدرک کارورزی نیست.
بدیهی است کمیسیون های تخصصی صلاحیت حرفه ای متقاضیان را بررسی کامل نموده و در صورت احراز صلاحیت حرفه ای متقاضی موفق به دریافت پروانه اشتغال خواهد شد. 

فرهاد فرخي بازدید : 264 شنبه 20 خرداد 1396 نظرات (0)

رئیس مرکز امور هیات علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: از اسفند ماه 95 همزمان با اعلام فراخوان جذب هیات علمی وزارت بهداشت، تاکنون حدود 5000 نفر با انتخاب حداکثر دو رشته در این فراخوان ثبت‌نام کرده‌اند.

به گزارش میگنا دکتر سید علی حسینی رئیس مرکز امور هیات علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا با بیان اینکه بررسی‌های علمی و عمومی ثبت نام کنندگان در فراخوان جذب هیات علمی وزارت بهداشت که در اسفند ماه 95 اعلام شد در حال انجام است اظهار کرد: پرونده ها به مرور برای تایید و نتیجه نهایی به هیات جذب وزارت بهداشت ارسال می‌شود.


وی با اشاره به اینکه حدود 3800 نفر با انتخاب دو رشته در این نوبت از فراخوان ثبت نام کرده‌اند، افزود: در مجموع 5500 رشته محل انتخاب شده و پس از بررسی صلاحیت علمی و عمومی ثبت نام کنندگان در دانشگاه‌ها پرونده‌ها به هیات جذب خواهد رسید و این هیات ظرف دو هفته نتایج را اعلام خواهد کرد و پیش بینی می کنیم در نیمه اول سال همه نتایج اعلام شود.

رئیس مرکز امور هیات علمی وزارت بهداشت درمان با بیان اینکه پیش بینی می کنیم امسال حدود 2000 عضو هیات علمی در وزارت بهداشت جذب شود افزود: در سال گذشته 10 هزار نفر کمبود هیات علمی در وزارت بهداشت وجود داشت و با توجه به اینکه چند صد نفری نیز باز نشسته شدند و این تعداد کمتر شد پیش بینی می شود در صورت جذب 2000 عضو هیات علمی حدود 8500 نفر کمبود عضو هیات علمی داشته باشیم.

وی در خصوص فراخوان بعدی این وزارت بهداشت برای جذب هیات علمی گفت: احتمالا برای جذب هیات علمی فراخوانی در شهریور و یا بهمن ماه اعلام خواهد شد.

دکتر حسینی در پایان گفت: در فراخوانی که در اسفند ماه اعلام شد تمامی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور شرکت کردند و بنابراین در همه دانشگاه‌های علوم پزشکی جذب هیات علمی صورت می‌پذیرد.

 

فرهاد فرخي بازدید : 332 شنبه 20 خرداد 1396 نظرات (0)

به گزارش ایرنا، پرویز افشار اظهار کرد: تفاهم نامه مربوطه در این خصوص با سازمان نظام روانشناسی کشور که سازمان مهمی بشمار می آید، منعقد شده است تا از دانش آموختگان مقاطع کارشناسی ارشد و دکترای این سازمان برای مشاوره و کمک به درمان اعتیاد کمک گرفته شود.

وی تاکید کرد: داوطلبانی که قصد همکاری دراین حوزه دارند باید حتما گواهی فنی لازم را از سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور کسب کرده باشند.

افشار اظهارکرد: روانشناسان یاد شده می توانند در درمان هایی از جمله درمان مواد محرک که اتفاقا درمان دارویی ندارد کمک موثری باشند؛ چرا که در این قبیل درمان ها فرد معتاد را باید الزاما به روش روان درمانی و مشاوره ای بهبود بخشید.

گفتني است این دومین تفاهمنامه ای است که طی سال جاری توسط ستاد مبارزه با مواد مخدر با دستگاه های اجرایی برای کمک به بهبود و پیشگیری از اعتیاد به امضا می رسد. نخستین تفاهمنامه طی هفته گذشته با سازمان نظام وظیفه به امضا رسید و سربازان مکلف شدند تا برای دریافت کارت پایان خدمت خود الزاما دوره های آموزشی پیشگیری از اعتیاد را بگذرانند.
در زمان حاضر و بر اساس آمار رسمی یک میلیون و 325 معتاد در کشور بسر می برند.سخنگوی ستاد مبارزه با ستاد مواد مخدر گفت: قرار است تا با هماهنگی انجام شده با سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور از دانش آموختگان این رشته برای کمک به درمان اعتیاد استفاده شود.

 

 

 

فرهاد فرخي بازدید : 292 شنبه 20 خرداد 1396 نظرات (0)

به گزارش فارس، اسفندیار چهاربند رئیس مرکز برنامه‌ریزی، منابع انسانی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش در برنامه تلویزیونی پرسشگر با اشاره به مسیرهای جذب در این وزارتخانه اظهار داشت: طبق قانون دو مسیر برای جذب داریم؛ اولین مسیر دوره تربیت معلم در دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر در دانشگاه شهید رجایی است که پس از اخذ دیپلم و از طریق کنکور سراسری استخدام می‌شوند.



وی با بیان اینکه مسیر دوم دوره یکساله مهارت‌آموزی در دانشگاه فرهنگیان است که داوطلبان آن لیسانس و مدارک بالاتر دارند، افزود: گروه اول استخدام آزمایشی ـ رسمی شده و گروه دوم بعد از گذراندن دوره یکساله صلاحیت حرفه‌ای به استخدام پیمانی آموزش و پرورش درخواهند آمد.

چهاربند با بیان اینکه بیش از 300 هزار نفر از فرهنگیان در 10 سال آینده بازنشسته خواهند شد، تصریح کرد: جبران این خروجی در دانشگاه فرهنگیان وجود ندارد و به همین دلیل بر ظرفیت سایر دانشگاه‌ها تأکید داریم که البته طی هفته‌های آتی از طریق سازمان برنامه و امور استخدامی در تلاش هستیم مجوزهای لازم را اخذ کنیم.

رئیس مرکز برنامه‌ریزی، منابع انسانی و فناوری اطلاعات آموزش و پرورش ادامه داد: موضوع آموزش و پرورش از موضوع اشتغال مهم‌تر است و تا سال 1400، دانشگاه فرهنگیان نیازهای این وزارتخانه را برطرف نمی‌کند و باید تلاش کرد از ظرفیت سایر دانشگاه‌ها نیز نهایت استفاده را ببریم.

وی با انتقاد از جذب معلم در سال‌های گذشته، اظهار داشت: نباید هر شخصی را بدون در نظر گرفتن صلاحیت‌ها جذب کنیم و باید مهندسی نیروی انسانی و معیارهای شایسته‌گزینی را دنبال کنیم که از طریق همکاری و تعامل مجلس و سازمان استخدامی و آموزش و پرورش صورت گیرد.

چهاربند با بیان اینکه قانون تعیین‌تکلیف معلمان حق‌التدریس، بی‌سابقه در فرایند قانون‌گذاری کشور بوده است، گفت: این قانون در سال 88 تصویب شد و از آن زمان 8 اصلاحیه خورد و به موجب این قانون آموزش و پرورش مکلف به جذب نیروهای حق‌التدریس آزاد شد.

رئیس مرکز برنامه‌ریزی، منابع انسانی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: در سال 94 یک تبصره به این قانون اضافه شد که بر اساس آن باید معلمان پیش‌دبستانی هم به صورت حق‌التدریس جذب شوند که البته الزامی برای استخدام آنها در قانون قید نشده بود و در شهریور 95 تبصره دیگری افزوده شد که آموزش و پرورش را مکلف می‌کرد تعداد دیگری از معلمان پیش‌دبستانی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی را در رسته‌های شغلی دیگر به کار گیرد.

وی با بیان اینکه مشمولان تبصره جدید بالغ بر 40 هزار نفر نیروی پیش‌دبستانی بودند، تصریح کرد: 22 هزار نفر از نیروهای پیش‌دبستانی جذب شدند و اکنون طرح یک فوریتی تصویب شده که باید بدون هیچ آزمونی استخدام شوند که این موضوع مغایرت‌هایی با قانون اساسی و برنامه ششم توسعه و عدالت استخدامی دارد.

چهاربند به بیان چالش‌های نیروی انسانی آموزش و پرورش پرداخت و افزود: اگر این نیروها همه از پیش‌دبستانی به دبستان بروند، تکلیف دوره پیش‌دبستانی چه می‌شود و اگر بخواهیم برای دوره پیش‌دبستانی مجدد نیروی خرید خدمات بگیریم، آیا آنها هم سال بعد مدعی استخدام نمی‌شوند؟

رئیس مرکز برنامه‌ریزی، منابع انسانی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش در واکنش به این موضوع که نیروهای پیش‌دبستانی سابقه بالای 10 سال خدمت دارند و به دلیل بالا رفتن سن نمی‌توانند در آزمون‌های استخدامی شرکت کنند، تصریح کرد: تمام نیروهای پیش‌دبستانی ماقبل سال 91 جذب شده‌اند و تا سال 94 در هیچ‌کجای کشور حق‌التدریس آزاد نداشته‌ایم و حتی اگر فردی به هر علتی جذب نمی‌شد، به دیوان عدالت اداری شکایت می‌برد و حکم می‌گرفت.

وی ادامه داد: تعدادی مربی پیش‌دبستانی داشتیم که به موجب ماده 17 قانون به آموزش و پرورش حکم شد آنها را تعیین تکلیف کنیم و مجدداً بر همان قانون مصوبه دادند که اینها باید استخدام شوند؛ مشکلی ندارد، استخدام می‌کنیم اما باید بیایند در آزمون استخدامی شرکت کنند؛ چرا از آزمون فرار می‌کنند و بر عدم شرکت در آزمون اصرار دارند.

چهاربند تصریح کرد: ما به‌ازای هر یک سال سابقه خدمت، یک سال به سن اضافه می‌کنیم و محدودیتی نداریم. به ازای هر یک سال تجربه نیز 5 امتیاز اضافه می‌کنیم. این افراد باید بیایند و در آزمون شرکت کنند و از این امتیازات طبق همین قانون بهره‌مند شوند.

فرهاد فرخي بازدید : 216 جمعه 19 خرداد 1396 نظرات (0)

اتلاف بیش از اندازه وقت در شبکه‌های اجتماعی باعث شده است تا در برخی موارد دوستی‌های نامتعارفی شکل بگیرد و همین موضوع ضربه هنگفتی بر پیکره خانواده‌ها می‌زند. حضور بیش از اندازه زنان و مردان متأهل در شبکه‌های اجتماعی باعث شده است تا افراد در این شبکه‌ها برای خود دوست یا معشوقه‌ای داشته باشند اما با فرد دیگری زندگی کنند!
‌برخی افراد بر این باورند که این فضا مزایای بسیاری نیز دارد اما استفاده از آن باید بر اساس برنامه و با حساب و کتاب باشد چرا که حضور بیش از حد در فضای مجازی باعث شده تا زمانی را که افراد می‌توانند در کنار همسر خود ساعات خوبی داشته و دوست داشتنی‏های واقعی را درک کنند، در فضای مجازی طی کنند. افراد باید برای روابط زناشویی خود حرمت و چارچوب تعریف کنند وارتباطات بی قید و بندی که به مرور زمان حرمت زندگی افراد را به خطر می‏اندازد، محدود کنند.
در حقیقت مشکل اصلی عضویت در این شبکه‌ها نیست بلکه مشکل اصلی عدم استفاده درست از این شبکه‌ها و حضور بیش از اندازه است که افراد باید این موضوع را مدیریت کنند. فردی که برای رابطه‌ای مجازی اهمیت زیادی قائل می‌شود و زمان زیادی را به آن اختصاص می‌دهد، به احتمال زیاد از توجه به زندگی خودش بازمی‌ماند و نسبت به همسر و خانواده بی‌توجهی نشان می‌دهد.
دام گسترده برای زنان مجرد و متاهل در شبکه‌های اجتماعی
حضور بي مورد در شبکه‌های اجتماعی باعث شده است كه زن و مرد با یکدیگر ارتباط برقرار کنند و گاه وابستگی عاطفی شدیدی پیش می‌آید که این موضوع موجب می‌شود نسبت به خانواده خود دلسرد شوند. در حقیقت زن خانه‌داری که باید از حریم خانواده پاسداری کند در شبکه‌های اجتماعی با مردان غریبه هم‌صحبت شده و گاه دلبستگی‌هایی نیز بین آنها شکل می‌گیرد. افراد باید به صورت کنترل شده در شبکه‌های اجتماعی حضور یابند زيرا شبکه‌های اجتمای آسیب‌های جدی به خانواده‌ها می‌زند و حضور بیش از اندازه اعضای خانواده در شبکه‌های اجتماعی طلاق عاطفی را در میان خانواده ایرانی گسترش داده است.

در این فضا که عشق‌های مجازی میان زن و مرد غریبه شکل می‌گیرد، مشاهده می‌شود که افراد به دوست مجازی خود وابستگی عاطفی شدیدی پیدا کرده‌اند و بیشترین زمان خود در طول شبانه روز را با چت کردن با او طی می‌کنند. در حالی که از همسر خود دور می‌شوند و حتی زن و مرد، شب‌ها به جای اینکه در کنار یکدیگر به گفت وگو بپردازند هر کدام در گوشه‌ای موبایل به دست در فضای مجازی وقت می‌گذرانند و با دوستان مجازی خود همصحبت هستند.

اين حضور نامتعارف در شبکه‌های اجتماعی ممكن است ارتباطات بین زن و مرد را شکل دهد و پس از مدتی این ارتباطات صمیمی شده و گاه به دیدارهای حضوری نیز بينجامد. در چنین شرایطی خیانت و پنهان کاری میان زن و مرد شکل می‌گیرد.
همچنين به یمن شبکه های اجتماعی دوستی های مجازی نیز شکل گرفته، زنی که در رختخواب در کنار همسرش است ولی با گوشی با مردی که همکار یا عضو یک گروه هستند چت می کند مرد نیز به بهانه های واهى همسر خود را می پیچاند تا با خانمى که در یک گروه هستند خوش و بش کند!

حكايت
درکتاب تذکره الاولیاء، داستان دلچسبی از بایزید بسطامی روایت شده که می تواند الگوی مناسبی برای 'دوستی های اجتماعی' این روزهای ما باشد!

احمد خضرویه - مرید بلندمرتبه بایزید بسطامی- همسری داشت به نام 'فاطمه' که از نوادر زمانه بوده است. گفته اند که فاطمه با بایزید بسطامی دوستی بسیار نزدیکی داشته و با ایشان بی مهابا(خودمونی)سخن گفته است.
این مسئله البته صدای شوهر را در می آورد و با فاطمه بحثشان بالا می گیرد. فاطمه به شوهر می گوید: 'عزیزم، تو محرم طبیعت من می باشی و بایزید محرم طریقت من'
احمد که می فهمد این دوستی خوشبختانه پاک است و اجتماعی، آرام می گیرد.(ناگفته نگذارم که احتمالا فاطمه این تفکیک محرم طبیعت و محرم طریقت را از عارفه بزرگ، بانو رابعه عدویه آموخته است که در یک رباعی عربی به خداوند می گوید: من تو را در دل محرم خود قرار داده ام و تن خود را به آنکه بخواهد با من بنشیند بخشیده ام)
از بحث دور نشوم؛ خلاصه دوستی اجتماعی فاطمه و بایزید ادامه داشت تا اینکه یک روز فاطمه به دستان خود 'حنا' می زند، بایزید کنجکاوی می کند و می پرسد: 'فاطمه از بهر چه حنا بسته ای؟' فاطمه پاسخ تکان دهنده ای به استاد می دهد: 'تا این غایت تو دست و حنای من ندیده بودی. مرا با تو انبساط بود. اکنون که چشم تو براین ها افتاد، صحبت ما با تو حرام است'
به تعبیر دیگر، فاطمه همین که می بیند بایزید با آن همه وارستگی و پاکدامنی به اندازه پرسشی ساده، از وادی طریقت به صحرای طبیعت درغلتیده است و وارد حریم شخصی می شود، روی از او می پوشد و دیگر با او هم سخن نمی شود!
درست اینجاست که مفهوم عمیق تعهد و پایبندی به زندگی زناشویی، معنا و مفهوم پیدا می کند. اینکه بهراسیم، اگر همسر ما با مردی بیگانه هم کلام شود کلاهمان را باد خواهد برد، به گمان من دلهره ای بی مورد و باوری آزاردهنده است.
نه هیچ زنی می تواند شوهر را از همه زنان دیگر دور نگه دارد و نه هیچ مردی می تواند به تعبیر مهستی گنجوی- همسر خود را در 'حجره دلگیر' زندانی کند.
و حالا که این واقعیت زمانه ماست، باید بیاموزیم که 'فاطمه وار' دوستی های اجتماعی خود را مدیریت کنیم و نگذاریم کسی به آسانی از 'حنای حریم شخصی مان' چیزی بپرسد که این دیگر دوستی پاک نخواهد بود. چنانکه قطب الدین ابوالمظفر المروزی در مناقب الصوفیه می گوید: 'تا مادام که در دوستی، غرض هوا و طلب وصال و طمع نصیب نفس می یابد. آن دوستی را محبت نشایدگفت بلکه آنرا هوا گویند'

تعداد صفحات : 4

درباره ما
الو روانشناس با هدف ترويج بحث هاي روانشناسي و مشاوره فعاليت خود را از سال 89 اغاز نموده و تا كنون جزو برترين سايت هاي مشاوره و روانشناسي فارسي زبان ميباشد.
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • کدهای اختصاصی